ZI DE FOC în Bucureşti. Şinele de tramvai s-au curbat de la căldură FOTOCapitala este sub cod de caniculă. Miercuri a fost atât de cald în Bucureşti încât şi şinele de tramvai s-au curbat. 

Un bucureştean a surprins imaginile cu liniile de otel ale tramvaiului care s-au curbat si au sarit din terasament. Incidentul a avut loc la o ora de varf, in sectorul 3,  relatează stirileprotv.ro.

Reprezentantii RATB au precizat ca circulatia a fost blocata timp de 50 de minute pana cand linia a fost reparata.

În Bucureşti, canicula a inregistrat noi recorduri de temperaturi. Pentru a face fata numarului urias de solicitari, coordonatorii Ambulantei din Capitala au chemat angajatii de acasa. 

ANM a emis o avertizare COD GALBEN de caniculă, valabilă inclusiv în Capitală, începând de miercuri. Avertizarea ANM este valabilă până vineri şi include caniculă persistentă şi disconfort termic accentuat.

Etichete: caniculă, caniculă București, linie tramvai, linie tramvai caldura, linie tramvai curbata

0/3 COMENTARII
Anita Frank
23 Jun 20:18
+0
VOTURI
-0
CUM I Got împrumutul meu de la aceasta companie MARE

Buna ziua dragii mei oameni, eu sunt Anita Frank, care trăiesc în prezent în New Jersey City, Statele Unite ale Americii. Sunt văduvă în acest moment, cu trei copii și am fost blocat într-o situație financiară în aprilie 2015 și am nevoie să-și refinanțeze și să plătească facturile. Am încercat caută împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private si corporate, dar niciodată cu succes, iar cele mai multe bănci au scăzut de credit meu, nu-pradă nu pe deplin acelor huligani la acolo, care îi numesc auto bani creditor toate acestea sunt înșelătorie, tot ce doresc este banii și bine nu ai auzit de la ei din nou, ei l-au făcut să-mi de două ori înainte de a-am întâlnit cu dl Wilson, Edwards, cea mai interesanta parte este faptul că împrumutul meu a fost de transfer de la mine în termen, așa că am 74 oră va sfatuim sa contactati pe dl Edwards, în cazul în care sunt interesați în obținerea de împrumut și sunteți sigur că puteți să-l plătească înapoi la timp, puteți să-l contactați prin e-mail ......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com) nici o verificare de credit, nu semnatarul co cu rata dobânzii la doar 2% și planuri mai bune de rambursare și programați dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanții, atunci contactați dl Wilson Edwards astăzi pentru dumneavoastră de împrumut
Ele oferă tot felul de categorii de credite au
împrumut pe termen scurt (5_10years)
împrumut pe termen lung, (20_40)
împrumut pe termen media (10_20)
Ele oferă împrumut cum ar fi
............. Casa de împrumut, împrumut de afaceri ........ împrumut datorii .......
student împrumut de .........., de afaceri începe să împrumut de
....... Împrumut de afaceri, credit Companie .............. etc
E-mail .......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com)
Când vine vorba d
Gogu
23 Jun 10:14
+0
VOTURI
-0
Este clar : proiectantul a gresit. Nu a luat in calcul dilatarea sinelor pana la aceste valori, neprevazand rosturi de dilatare suficiente.
g galilei
22 Jun 23:23
+0
VOTURI
-0
E clar, clima se modifica.
In conditiile astea, "dezvoltatorii" criminali in complicitate cu primariile, taie copaci cu zecile!
Dar jmekerii au vile in afara, nu le pasa de bucurestenii care crapa de cancere !
Oameni, treziti-va !!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE