George Copos, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul Loteria 1George Copos a fost condamnat luni la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Loteria 1. În acest dosar, Copos este acuzat de evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu ocazia vânzării unor spaţii ale firmei Ana Electronic către Loteria Română.

George Copos scapa de sporul de pedeapsa de 6 luni de inchisoare
George Copos scapă de sporul de pedeapsă de 6 luni de închisoare
Foto: realitatea.net

Copos a fost condamnat, luni, de Tribunalul Bucureşti, la 4 ani cu executare. Decizia este definitivă, potrivit Realitatea TV.

Conform aceleiaşi surse, fostul al patron al Rapidului fie va executa pedeapsa cea mai mare, de 4 ani de închisoare cu executare, sau va primi un spor de pedeapsă, în contextul în care acum ispăşeşte 3 ani şi 8 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Potrivit DNA, prejudiciul în acest dosar se ridică la peste 1 milion de euro.

George Copos a fost condamnat, în 29 ianuarie, de Judecătoria Sectorului 2, la patru ani de închisoare cu executare, scrie antena3.ro.

În acest moment, fostul patron al Rapidului se află la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de la trei ani şi opt luni în Dosarul Transferurilor.

Etichete: dosar loteria, George Copos, loteria 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h