Zi importantă pentru SIMONA HALEP. Astăzi împlinește 24 de aniSIMONA HALEP împlinește astăzi 24 de ani și își sărbătorește ziua de naștere antrenându-se la Wuhan, unde e favorită principală și va intra în concurs în turul secund. 

Zi importanta pentru SIMONA HALEP. Astazi implineste 24 de ani
Zi importantă pentru SIMONA HALEP. Astăzi împlinește 24 de ani

SIMONA HALEP împlinește astăzi 24 de ani. Ea a postat pe contul său de Facebook, imediat după miezul nopții (ora României), un emoticon cu o inimioară și vârsta pe care o împlinește: 24. La nouă ore de la această postare, primise peste 15.300 de like-uri și peste 2.200 de persoane îi uraseră „La mulți ani!”. Simona Halep are peste 1.234.800 de fani pe Facebook.

Simona este sărbătorita zilei în circuitul WTA și site-ul oficial al Asociației o aniversează într-un material special în care prezintă, în imagini, cele 11 titluri cucerite în carieră până acum de a doua jucătoare a lumii. La Wuhan, în China, ea poate învinge pentru a 12-a oară într-un turneu profesionist și astfel ar egala numărul de titluri pe care-l deține Virginia Ruzici, 12, cel mai mare pentru o româncă în istoria tenisului.

Statistici

Meciuri câştigate - meciuri pierdute: 312-147;

Cel mai mare premiu: 1,1 milioane de dolari (Roland Garros);

Cea mai înaltă clasare în ierarhia WTA: Locul 2 (16 săptămâni)

10,13 milioane de dolari a câștigat din premii Simona Halep.

 Sursa: Digi24.ro

Etichete: aniversare, Simona Halep, wta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h