ZI LIBERĂ pentru elevii şi profesorii din Bucureşti luni, 5 octombrie 2015Elevii şi profesorii din Bucureşti vor avea ZI LIBERĂ luni, 5 octombrie, de Ziua Educaţiei.

Limba romana, introdusa ca materie obligatorie in doua scoli din Roma
Limba română, introdusă ca materie obligatorie în două şcoli din Roma
Foto: romaniatv.net

Potrivit ordinului ministrului educației privind structura anului școlar 2015-2016, unitățile de învățământ și inspectoratele școlare vor marca prin manifestări specifice, organizate în timpul programului de lucru, ziua de 5 octombrie – Ziua internațională a educației și ziua de 5 iunie – Ziua învățătorului, conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar, informează digi24.ro.

Conform Contractului Colectiv de Muncă valabil la nivelul grupului de unități al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, ziua de 5 octombrie 2015 este zi nelucrătoare. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a trimis o adresă cu această informare în data de 24 septembrie către conducerile unităților de învățământ preuniversitar de stat de la nivelul Municipiului București. Aceasta înseamnă că ziua nu este plătită, iar activitățile care se desfășoară sunt pe bază de voluntariat. Rămâne la latitudinea fiecărei unități de învățământ să decidă cum va marca Ziua Internațională a Educației.

Mai multe școli din București și-au anunțat deja elevii ca luni să stea acasă.

Etichete: elevi București, profesori, zi liberă, zi libera elevi

0/1 COMENTARII
caine
30 sep 08:27
+0
VOTURI
-0
ce tare....ziua educatiei.....fi-v-ar invatamantul de ras,incompetentilor !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE