ZID PRĂBUŞIT în Bucureşti. Un perete al fostei fabrici de bere Rahova a cedat VIDEOZidul unei foste fabrici de bere din Capitală de pe strada George Coșbuc s-a prăbuşit, în această noapte. Este vorba despre o bucată de 50 de metri liniari. Deocamdată nu se cunosc cauzele. Circulaţia în zonă a fost închisă.

Fabrica de bere Rahova
Fabrica de bere Rahova

Nu au fost victime în urma incidentului. Fabrica de bere Rahova nu mai este funcțională de foarte mult timp. În interiorul clădirii au fost găsite mai multe persoane fără adăpost, care au fost preluate și duse la centre.

Reprezentanții ISU au intervenit la fața locului pentru a îndepărta bucățile de zid căzute, iar circulația a fost blocată din motive de siguranțe.

 

Traseele tramvaielor 23 si 32 si al autobuzului 117 au fost deviate în urma acestui incident. De asemenea, tramvaiului 1 nu a circulat aproximativ o oră, deoarece linia nu avea tensiune.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţa, în jurul orei 5.00, că traficul este închis între Piaţa Regina Maria - şoseaua Viilor - bulevardul George Coşbuc, respectiv intersecţia bulevardului George Coşbuc cu strada Tudor Vladimirescu - Viilor - Calea Rahovei, după ce o bucată din zidul fostei fabrici de bere din zonă s-a prăbuşit.

Au fost probleme şi pe linia tramvaiului 41, care a fost blocată între stadionul Ghencea şi Pasajul Lujerului, şase tramvaie fiind staţionate pe sensul Lujerului. Circulaţia a fost reluată.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, „se circulă pe toate arterele cu dificultate".

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că RATB a scos pe traseu, miercuri dimineaţă, 770 de autobuze, 170 de troleibuze şi 250 de tramvaie şi că se poate circula în condiţii de iarnă.

În condiţii de iarnă, dar se circulă în Capitală. RATB a scos în circulaţie 770 autobuze, 170 troleibuze, 250 tramvaie. Se acţionează pentru a evita blocajele, deoarece a nins abundent toată noaptea", a scris primarul Capitalei pe Facebook.

Etichete: fabrica de bere rahova, perete prabusit, zid prăbuşit

0/3 COMENTARII
Marius
11 Jan 16:43
+0
VOTURI
-0
Dan - numarul autobuzelor 117 a fost suplimentat, astfel ca venea mai repede decat 32-ul
Nu cred ca stiti despre ce vorbiti. Tramvaiul 32 are si el un fel de regim de metrou usor, cam ca 41. Nu exista vreo situatie in care cineva sa suplimenteze cu autobuze care sa vina mai repede decat acel tramvai.
De curiozitate, stiti intervalele de succedare ale liniei 32? Si-mi puteti spune intervalele de succedare ale liniei 117, chiar si "suplimentate"?
Dan
11 Jan 14:44
+0
VOTURI
-0
Daca ai fi citit pe site-ul celor de la RATB ai fi stiut ca: 632 mergea pana la Chirigiu deoarece toata zona era inchisa; numarul autobuzelor 117 a fost suplimentat, astfel ca venea mai repede decat 32-ul; iar tramvaiul 32 in loc sa mearga spre Piata Unirii, mergea spre Ferentari. Anuntul a fost facut de nenumarate ori la radio in primele ore ale diminetii. Voiai sa te sune personal sa te anunte?
GHERMAN IULIAN
11 Jan 13:02
+0
VOTURI
-0
Va aduc la cunostinta faptul ca in urma inchiderii liniei de tramvai 32 RATB a introdu o linie de autobus 632 care, in loc sa duca calatorii pana in piata Unirii, asa cum era normal, I-a lasat de izbeliste, in zona Chirigiu, chipurile ca sa ia autobuzul 117. Dar autobuzul 117 vine rar, la 30 min si bineinteles autobuzele erau pline cu calatorii urcati la inceputul traseului, astfel calatorii abandonati in viscol nu au avut alta variant decat sa mearga pe jos pana in Piata Unirii. Halal decizie a conducerii RATB ptr care vreau sa le zic cateva lucruri de bine, in ghilimele. Asa gestionare proasta nu am mai vazut. Decizie luata din birou, fara cunoasterea realitatii din teren. Macar daca suplimentau nr de autobuze 117. Dar asa e in Romania, ne conduc niste pampalai, pile, rude, etc a politicenilor de la putere. Halal conducere avem la RATB, DEGEABA A FOST DEMIS DIRECTORUL GENERAL. Rusine!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE