ZILE LIBERE 2015: Veste bună pentru angajaţi, MINIVACANŢĂ de patru zileZILE LIBERE 2015: În 2015, românii beneficiază de 13 zile libere stabilite pentru sărbători publice sau religioase, dar numai opt sunt în timpul săptămânii. 

ZILE LIBERE 2015: Veste buna pentru angajati, MINIVACANTA de patru zile
ZILE LIBERE 2015: Veste bună pentru angajaţi, MINIVACANŢĂ de patru zile

ZILE LIBERE 2015: Românii vor mai avea în acest an un weekend prelungit, pentru că Sfântul Andrei, sărbătorit în 30 noiembrie, va fi într-o zi de luni. În plus, ultima lună a anului 2015 va veni cu doar două zile libere, faţă de trei în acest an, pentru că doar Ziua Naţională a României (1 decembrie) şi prima zi de Crăciun vor fi în timpul săptămânii, respectiv marţi şi vineri, în timp ce a doua zi de Crăciun va fi într-o zi de sâmbătă.

Potrivit Codului Muncii, salariaţii care sunt nevoiţi să lucreze în zilele declarate sărbători legale trebuie să beneficieze de timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile. În cazul în care, din motive justificate, nu se acordă zile libere, ei trebuie să primească, pentru munca prestată în zilele de sărbătoare legală, un spor la salariul de bază, ce nu poate fi mai mic de sută la sută din salariul de bază corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.

ZILE LIBERE RĂMASE în 2015:

Sfantul Apostol Andrei

- 30 noiembrie - luni

Ziua Nationala a Romaniei

- 1 decembrie - marti

Zile libere de Craciun

- 25 decembrie - vineri

- 26 decembrie - sambata.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: Sf. Andrei, zile libere 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE