ZILE LIBERE 2017. Guvernul a anunţat o nouă ZI LIBERĂ până la sfârşitul lunii ianuarieZILE LIBERE 2017. Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri este o HG care stabileşte ca şi ziua de 23 ianuarie să fie liberă, astfel încât românii să aibă o minivacanţă de patru zile de Ziua Unirii Mici.

Inca o ZI LIBERA DE LA SERVICIU pentru romani (Foto someseanul.ro)
Încă o ZI LIBERĂ DE LA SERVICIU pentru români (Foto someseanul.ro)

ZILE LIBERE 2017. Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită anual în 24 ianuarie, a fost inclusă pe lista zilelor libere legale prin Legea nr. 176/2016. Actul normativ a modificat Codul muncii, cel care prevede toate zilele libere de care angajații, atât cei de la stat, cât și cei din mediul privat, au dreptul să beneficieze.

ZILE LIBERE 2017.  Prin urmare, 2017 este primul an în care salariații vor sta acasă în data de 24 ianuarie, din moment ce această sărbătoare legală va pica marțea viitoare.

Potrivit Codului muncii, în prezent există 14 zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Până la finalul anului 2017, salariații se vor mai bucura efectiv de alte nouă zile libere, acestea urmând să pice în intervalul luni-vineri al săptămânii.

ZILE LIBERE 2017. 

Etichete: zi liberă, zi libere, zi libere 2017

0/1 COMENTARII
FMM
18 ian 16:45
+0
VOTURI
-0
FMM cu toate concediile voastre!
Pe mine ma intreaba cineva daca vreau concediu? Sau mai bine ii da liber, ca tot nu mai sunt bani pentru salarii!
Nu vreau sa mi se dea o zi libera, in care sa ma duc cu turma la munte, sa ingros buzunarele negustorilor cu preturi nesimtite, iar apoi sa stau intr-o sambata sa recuperez!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h