ZILE LIBERE 2019. Bugetarii primesc încă o ZI LIBERĂ. Cum se va acorda vacanţa de PaştiMinisterul Muncii anunţă că ziua de marţi, 30 aprilie, va fi liberă pentru angajaţii din sectorul public, în urma deciziei de vineri adoptată în şedinţa de Guvern. Decizia a fost adoptată deoarece ziua de miercuri, 1 mai, este declarată nelucrătoare, conform Codului Muncii.

ZILE LIBERE 2019. Bugetarii primesc inca o ZI LIBERA. Cum se va acorda vacanta de Pasti
ZILE LIBERE 2019. Bugetarii primesc încă o ZI LIBERĂ. Cum se va acorda vacanţa de Paşti

„Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul bugetar, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi, având în vedere că miercuri, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii. Măsura este adoptată şi pentru recuperarea capacităţii de muncă a angajaţilor, dar şi pentru stimularea turismului. Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă", transmit reprezentanţii Ministerului Muncii, printr-un comunicat de presă.

Etichete: vinerea mare zi libera, zi libera 1 mai 2019, zi libera 30 aprilie 2019

0/1 COMENTARII
nimeni
29 mar 15:14
+0
VOTURI
-0
Si totusi care ar fi legatura dintre ziua de 30 aprilie libera si vacanta de Paste?! Nu reiese de nicaieri din articol... Sau ati trecut un titlu cat mai ametit doar ca sa atrageti atentia?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE