Zilele Bucureștiului 2019, programul evenimentelor. Concert Schiller și iMappZilele Bucureștiului 2019 sunt sărbătorite pe 21 și 22 septembrie. Pe parcursul celor două zile de sărbătoare, bucureștenii și turiștii deopotrivă se pot distra la evenimentele și concertele cu acces gratuit, organizate de Primăria Capitalei.

Festival iMapp Bucharest
Festival iMapp Bucharest

Bucureștiul va găzdui, pe Bulevardul Unirii, o serie de activități stradale, concerte, teatru ambulant, animație de stradă, un spațiu culinar, iar în Piața Constituției cea de-a 6-a ediție a concursului internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest și concertele SCHILLER și Waldeck! Intrarea este liberă la toate evenimentele.

Oficial, ziua Bucureștiului este pe 20 septembrie, când se marchează 560 de ani de la prima atestare documentară a orașului. Primăria Capitalei a anunțat că organizează sâmbătă și duminică mai multe evenimente și concerte pentru a celebra Zilele Bucureștiului.

Zilele Bucureștiului 2019 – Concert Schiller, iCeleBrate my City și iMapp

În perioada 21 – 22 septembrie, Bulevardul Unirii se va transforma într-o arteră pietonală pe tronsonul cu fântâni, cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției. Acolo va fi organizată o adevărată petrecere în stradă – iCeleBrate my City! „Bucureștenii și turiștii vor fi întâmpinați în fiecare zi, începând cu ora 10:00,cu o serie de activități stradale pentru toate vârstele, ateliere creative și momente de divertisment pentru copii, jocuri interactive, teatru ambulant și animație de stradă, zeci de artiști costumați de sărbătoare, un bazar urban cu produse locale hand-made și de artizanat, dar și multe alte surprize", anunță Primăria Capitalei. 

Etichete: concert schiller, iMapp, program, Zilele Bucureştiului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE