„Zilele Mărului şi fructelor de toamnă”, în piaţa Obor, la Sărbătoarea Recoltei. FOTOPiaţa Obor găzduieşte, şi în acest sfârşit de săptămână, „Zilele mărului şi fructelor de toamnă”, continuând astfel seria manifestărilor prilejuite de cea de-a V-a ediţie a „Sărbătorii Recoltei”.

Zilnic, bucureştenii veniţi la cumpărături la piaţa Obor sunt întâmpinaţi cu o ofertă bogată de legume şi fructe şi numeroase produse alimentare tradiţionale.

Sambata si duminica, între orele 9.30 – 13.30, vor fi marcate prin concerte şi activităţi de divertisment.


Nu lipsesc concursurile cu premii şi degustările din bunătăţile pregătite de ţărani din diverse zone ale ţării, veniţi special la piaţa Obor să-şi comercializeze mărfurile, anunţă administraţia locală. 
Programul este următorul:
•17 – 18 octombrie – Zilele mărului şi fructelor de toamnă– cand sunt amenajate standuri pentru producătorii de mere din Voineşti, Văleni, Malu cu Flori, Bărbuleţu şi se realizeaza suc de mere proaspăt.
•24 – 25 octombrie – Zilele legumelor de toamnă – vor fi pregătire două corturi ce vor conţine 48 de standuri de prezentare şi vânzare, sectorizate pe zona şi gama de produse de sezon.

Etichete: Piaţa Obor, Sectorul 2, zilele marului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h