Zilelor Bucureştiului încep vineri, în Piaţa Constituţiei. Duminică va concerta Rod StewartManifestările dedicate Zilelor Bucureştiului încep vineri, ediţia din acest an fiind dedicată Centenarului Marii Uniri, iar timp de trei zile în Piaţa Constituţiei vor avea loc mai multe evenimente. Manifestările se vor încheia cu un concert susţinut de Rod Stewart. În aceste zile, traficul rutier este restricţionat în centrul Capitalei.

Pregatiri pentru Imap 2018
Pregătiri pentru Imap 2018
Foto: Dan Mihai Balanescu

Evenimentul Zilele Bucureştiului, organizat de Primăria Capitalei, va începe vineri, cu un concert susţinut de Gheorghe Zamfir.

Sâmbătă, se va desfasura cea de-a V-a editie a evenimentului iMapp Bucharest, care va aduce la Bucureşti artişti multimedia din lume, ce îşi vor prezenta creaţiile pe faţada Palatului Parlamentului. Tema ediţiei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: "Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România". Pentru prima oară în istoria festivalului, zece echipe internaţionale au fost alese pentru a participa în finala iMapp Bucharest, în urma unui Open Call lansat în luna mai 2018. Show-urile vor fi analizate de către un juriu specializat, alcătuit din experţi şi reprezentanţi importanţi ai culturii vizuale internaţionale, din domeniul artelor vizuale, comunicare, mass-media sau film, publicul având posibilitatea de a-şi alege favoritul printr-un SMS, la un număr cu tarif normal pus la dispoziţie de către organizatori în seara evenimentului. Astfel, echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnată câştigătoarea Premiului Publicului 2018, potrivit Municipalităţii.

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piaţa Constituţiei va urca trupa britanică Hurts, iar rupa românească de rock alternativ The Mono Jacks va concerta în deschiderea Hurts.

În incheierea Zilelor Bucureştiului, Rod Stewart va sustine duminică un concert pe scena din Piaţa Constituţiei.

Accesul la aceste evenimente este gratuit şi se face, în fiecare zi, începând cu ora 17:00.

Traficul rutier este restricţionat în aceste zile în centrul Capitalei pentru desfăşurarea manifestărilor dedicate Zilelor Bucureştiului.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, începând de vineri seară, de la ora 17.00, şi până luni dimineaţă, la ora 6.00, va fi restricţionată circulaţia pe bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, precum şi pe bulevardul Libertăţii, pe tronsonul cuprins între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie.

Miercuri, la ora 6.00, a fost restricţionată circulaţia pe prima bandă de pe bulevarul Libertăţii, sensul dinspre bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie, iar restricţia va fi menţinută până în 25 septembrie, la ora 6.00.

viewscnt

Etichete: imap, Zilele Bucureştiului

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
22 sep 12:32
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE