ZIUA AVIAŢIEI 2015: Zeci de avioane şi elicoptere vor survola cerul Capitalei în week-endZIUA AVIAŢIEI 2015: Pregătirile pentru Ziua Aviaţiei sunt în toi. În ultimele zile, mai multe aeronave au făcut antrenamente pentru Ziua Aviaţiei. Duminică, zeci de avioane şi elicoptere vor survola cerul Capitalei.

ZIUA AVIATIEI 2015: Zeci de avioane si elicoptere vor survola cerul Capitalei in week-end
ZIUA AVIAŢIEI 2015: Zeci de avioane şi elicoptere vor survola cerul Capitalei în week-end
Foto: aviatia.ro

ZIUA AVIAŢIEI 2015: Vineri dimineață, începând cu ora 9,00, au avut loc antrenamente cu aeronave militare, în zona Monumentului Eroilor Aerului din Piața Aviatorilor din Capitală. Antrenamentele au fost efectuate în cadrul pregătirilor pentru sărbătorirea duminică, 19 iulie, a Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene, informează Agerpres.

Potrivit Statului Major al Forțelor Aeriene, la antrenament au participa aeronave militare din dotarea acestei structuri, dar și din dotarea Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații și Școlii Superioare de Aviație Civilă.

Duminică, între orele 9,00 și 10,00, la Monumentul Eroilor Aerului se va desfășura o ceremonie militară și religioasă cu depuneri de coroane de flori, în memoria eroilor aviatori.

ZIUA AVIAŢIEI 2015: Pe timpul ceremoniei vor evolua aproximativ 25 de aeronave militare de tip IAR-330 Puma, C-130 Hercules, C-27J Spartan, IAR-99 Șoim și Standard și MiG-21 LanceR, dar și șase aeronave MAI, trei ale SRI și trei aeronave aparținând Școlii Superioare de Aviație Civilă.

Etichete: avioane, elicopter, Ziua Aviaţiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE