Ziua Copilului. Acces gratuit pentru copii şi adolescenţi la ZOO, de 1 iunieCopiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit, joi, în incinta Grădinii Zoologice, unde vor avea loc o serie de activități educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, dar și Ziua Mondială a Mediului, a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat.

Copiii intra gratuit la Gradina Zoologica, in acest weekend
Copiii intră gratuit la Grădina Zoologică, în acest weekend

În cadrul evenimentului, care își propune promovarea unor comportamente responsabile față de natură, vor avea loc ateliere de creație și pictură. Copiii vor putea aduce câte o carte care va fi donată altor copii mai puțin norocoși.

Programul evenimentului:

  • ? 11:00-13:00 — "Patrula ECO în acțiune"— distribuirea unor materiale informative privind proiectul "Cea mai frumoasă fațada verde"
  •  10:00-12:00 — atelier de confecționare a căsuțelor pentru păsări din materiale reciclabile
  •  10:00-14:00 — atelier de pictură și desen, urmat de o expoziție, cu tema "Un mediu curat — un copil mai fericit !"

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin Administrația Grădina Zoologică și Direcția de Mediu. Ziua Mondială a Mediului, celebrată în fiecare an pe data de 5 iunie, este unul dintre principalele mijloace prin care Organizația Națiunilor Unite promovează implicarea omului în protecția mediului, precum și îmbunătățirea metodelor de acțiune. Tema europeană de anul acesta este "Conectându-te cu natura".

Etichete: ziua copilului, ziua copilului bucuresti, zoo, zoo bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h