"Ziua fără pantaloni la metrou", pe 10 ianuarie 2016În România va fi organizată, deja pentru al doilea an consecutiv, "Ziua fără pantaloni la metrou". Astfel, pe 10 ianuarie, mii de bucureșteni se vor întâlni la o anumită stație de metrou, unde se vor dezbrăca de pantaloni și așa vor intra în metrou.

"Ziua fara pantaloni la metrou", pe 10 ianuarie 2016
"Ziua fără pantaloni la metrou", pe 10 ianuarie 2016

Pentru a evita tot felul de incidente incomode, participanților li se recomandă să nu poarte chiloți tanga sau tetra, ci doar boxeri sau pantaloni scurți.

"Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. Oricine are haine prin casă de care nu mai au nevoie sau le-au rămas mici, le pot aduce într-o pungă separată şi ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donaţie către un cămin care se ocupă de persoane nevoiaşe", scrie în descrierea evenimentului de pe Facebook, conform romaniatv.net.

Peste 2000 de persoane s-au arătat deja interesate să participe, iar peste 700 au și-au anunțat prezența sigură la "Ziua fără pantaloni la metrou". Evenimentul se va desfășura concomitent, la ora 15:00, în mai multe mari orașe ale lumii, cum ar fi New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Paris, Praga,Roma, San Francisco sau Washington DC, și este organizat din 2002, fiind început dintr-o glumă de câțiva tineri.

Etichete: 10 ianuarie 2016, Metrorex, metrou, ziua fara pantaloni la metrou

0/1 COMENTARII
ccc
06 Jan 06:14
+0
VOTURI
-0
daca in marile orase ale lumii ar fi ziua aruncarii in cap de pe bloc, ce bine ar fi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE