Ziua Informării Preventive. Activităţi informativ-educative în Bucureşti și în ţarăInspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că în fiecare zi de marţi 13 organizează Ziua Informării Preventive în Bucureşti şi în judeţe, asemeni iniţiativei derulată la nivel european, la care s-a raliat începând cu 2011.

ISU Bucuresti
ISU București

Derulate sub sloganul "Preveniţi ghinionul", activităţile informativ-educative ce vor avea loc vor urmări conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de risc generatoare de situaţii de urgenţă.

Mesajul IGSU se adresează atât copiilor, cât şi părinţilor, bunicilor, tutorilor sau altor persoane care au responsabilitate pentru siguranţa celor mici.

Potrivit sursei citate, marţi, 13 august, sediile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă judeţene şi din Bucureşti-Ilfov şi cele ale subunităţilor de intervenţie îşi vor deschide porţile pentru toţi cei care doresc să cunoască măsurile şi regulile de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă şi să se familiarizeze cu specificul profesiei, vizualizând şi tehnica de intervenţie utilizată de echipajele serviciilor profesioniste la misiunile de salvare.

Totodată, în zonele cu public numeros vor fi organizate puncte de informare preventivă, în cadrul cărora toate persoanele interesate pot obţine informaţii referitoare la cum pot preveni şi cum trebuie să se comporte pe timpul producerii unei situaţii de urgenţă.

În localităţile Târgu Mureş, Sovata, Bistriţa, Baia Mare, Deva şi Timişoara se vor organiza puncte de informare preventivă şi se vor distribui materiale informative în zonele cu trafic pietonal intens, se vor organiza concursuri cu premii pentru copii, acţiuni cu maşini de intervenţie şi altele asemenea. Activităţile derulate urmăresc implementarea obiectivelor regăsite în cadrul parteneriatului 'Împreună pentru Siguranţă', încheiat între IGSU şi E.ON, respectiv Delgaz Grid.

Anual, conform IGSU, în România sunt înregistrate peste 6.500 de incendii la locuinţe. Pe lângă pagubele însemnate, acestea au fost soldate şi cu pierderi de vieţi omeneşti. Relevante în acest sens sunt datele statistice aferente anului trecut, care indică faptul că din totalul celor 650 de persoane surprinse în incendii, 250 şi-au pierdut viaţa.

Etichete: igsu, isu, Ziua Informării Preventive

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:13
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE