Ziua Internațională a Tinerilor, sărbătorită inedit în Parcul OborStanduri de prezentare a diverselor țări, muzica tradițională și rețetele culinare specifice acestora - au fost numai câteva dintre surprizele la care au fost invitați bucureștenii, pentru a aniversa luni, 12 august, în Parcul Obor, Ziua Internațională a Tinerilor, organizată de Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2.

Ziua Internationala a Tinerilor, sarbatorita inedit in Parcul Obor
Ziua Internațională a Tinerilor, sărbătorită inedit în Parcul Obor

Vizitatori de toate vârstele au avut posibilitatea sã se plimbe pe faimosul Champs Elysee sau pe impunătorul zid chinezesc, să viziteze piramidele egiptene, să se întâlneascã cu puternici samurai japonezi, iar mai apoi, după atâta drum, să savureze o porție de paste și un pahar de Sangria. În fața Primăriei Sectorului 2, în standurile special amenajate pentru acest eveniment, au fost prezentate obiceiurile, tradițiile și muzica unor țări din întreaga lume și s-au putut face schimburi de rețete culinare ale unor bunătăți specifice zonelor geografice prezentate.

Sub genericul "Sunt tânãr și vreau", tinerii parlamentari din Sectorul 2 au derulat o campanie de strângere a mesajelor scrise de
tinerii prezenți la eveniment, mesaje prin care aceștia și-au transmis gândurile, opiniile și așteptãrile lor de la viață, iar toate acestea au fost postate pe panouri, în Parcul Obor.

Data de 12 august a fost declarată Ziua Internațională a Tinerilor de către Adunarea Generală a ONU în 1999 și se sărbătorește în fiecare an prin organizarea de diverse activități publice, de informare asupra drepturilor și responsabilităților tinerilor.

Etichete: Parcul Obor, retete culinare, sărbătoare, Sectorul 2, tineri

0/1 COMENTARII
Fox
13 aug 12:17
+0
VOTURI
-0
Ce rost are sa prezentati un eveniment DUPA ce are loc? Majoritatea acestor stiri sunt la trecut! Normal ar fi sa le anuntati inainte, dar sigur daca nu va iese nimic, de ce sa va sacrificati pe altarul artei? Nu? Rusinica! :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE