Ziua Marinei, sărbătorită în Parcul Regele Mihai 1 din BucureştiZiua Marinei a fost sărbătorită, joi, în Parcul Regele Mihai 1 din Bucureşti, printr-o serie de evenimente organizate de Primăria Capitalei împreună cu Forţele Navale Române.

Parc Bucuresti
Parc București

Evenimentul, la care au participat ofiţeri în rezervă şi ofiţeri ai Forţelor Navale, precum şi Brigada 30 de Gardă "Mihai Viteazul", a avut loc în zona debarcaderului din Parcul Regele Mihai 1 şi a debutat cu ridicarea Drapelului Naţional şi a Marelui Pavoaz.

Directorul Statului Major al Forţelor Navale, Valentin Pufulescu, a citit apoi ordinul comun al ministrului Afacerilor Interne, ministrului Apărării Naţionale şi ministrului Transporturilor privind sărbătorirea Zilei Marinei Române.

"Oficializată ca sărbătoare a marinarilor români la 15 august 1902, în urmă cu 117 ani, de Sfânta Maria Mare, Ziua Marinei Române şi-a certificat pe deplin caracterul de autentic festival al mării şi spiritualităţii marinăreşti. (...) Desfăşurarea activităţilor specifice pentru sărbătorirea Zilei Marinei, pe data de 15 august, constituie un prilej deosebit de promovare a valorilor şi tradiţiilor marinăreşti. În acest an nava şcoală 'Mircea', aparţinând Academiei Navale 'Mircea cel Bătrân', împlineşte 80 de ani de existenţă în serviciul Marinei Militare Române, eveniment marcat printr-un voiaj de instrucţie şi reprezentare internaţională în perioada 5 mai - 7 august 2019, în care s-a refăcut traseul voiajului istoric efectuat în anul 1939 şi care a contribuit la promovarea imaginii României pe perioada istorică a exercitării Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, înscriindu-se ca valoare notabilă de mândrie naţională cu valenţe de reprezentare la nivelul UE", se arată în acest ordin comun, prezentat de Valentin Pufulescu.

A mai avut loc, de asemenea, un ceremonial religios pentru sfinţirea ancorei de flori, iar la finalul ceremoniei, ancora de flori a fost aruncată pe lacul Herăstrău.

Etichete: Herăstrău, parcul regele mihai, ziua marinei

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:05
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE