Ziua Mondială a Educaţiei. Zi liberă pentru elevi şi profesori pe 5 octombrieElevii si profesorii nu vor face cursuri, potrivit unui ordin al ministrului Educatiei, miercuri, pe 5 octombrie, cand este Ziua Mondiala a Educatiei.

 Zi libera pentru elevi si profesori pe 5 octombrie
Zi liberă pentru elevi şi profesori pe 5 octombrie

Ziua Internationala a Educatiei sau Ziua Internationala a Profesorului a fost stabilita de UNESCO pe 5 octombrie. In Romania, printr-un ordin de ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii, in care a fost stabilita structura anului scolar 2016 - 2017, miercuri, cursurile conform programului obisnuit, vor fi suspendate, informeaza News.ro.

In fiecare judet, sindicatele din educatie si inspectoratele scolare vor stabili felul in care va fi marcata aceasta sarbatoare in unitatile de invatamant.

"Fiecare federatie sindicala, in intelegere cu inspectoratul scolar stabileste un program specific. Dar daca va uitati in structura anului scolar 2016-2017 veti vedea ca si pe 1 iunie si de Ziua Educatiei sunt activitati in care nu se fac cursuri", a declarat pentru News.ro Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Etichete: miercuri 5 octombrie, zi libera elevi, ziua mondiala a educatiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE