ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. 2.600 de militari, la parada militară de 1 Decembrie din CapitalăPARADĂ MILITARĂ 1 DECEMBRIE. ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la parada militară de 1 Decembrie care va avea loc în Capitală. Parada de 1 Decembrie va avea loc şi în acest an în Piaţa Constituţiei.

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. 2.600 de militari, la parada militara de 1 Decembrie din Capitala (Foto subiectiv.ro)
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. 2.600 de militari, la parada militară de 1 Decembrie din Capitală (Foto subiectiv.ro)

PARADĂ MILITARĂ 1 DECEMBRIE. ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Potrivit MApN, peste 2.600 de militari şi specialişti, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Poliţia Locală Bucureşti vor participa, marţi, începând cu ora 11.00, la parada militară de Ziua Naţională a României, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Militarilor români li se vor adăuga detaşamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii şi Turcia.

PARADĂ MILITARĂ 1 DECEMBRIE. ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Tot în Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I va avea loc, începând cu ora 8.00, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori.

De asemenea, se vor organiza ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din ţară unde sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

De Ziua Naţională, drapelul tricolor va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale ale Forţelor Navale se va ridica Marele Pavoaz.

PARADĂ MILITARĂ 1 DECEMBRIE. ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI.  Până în 2014, parada militară Ziua Naţională a avut loc pe Şoseaua Kiseleff, cu defilarea militarilor din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI şi SPP, precum şi a mijloacelor tehnice pe sub Arcul de Triumf.

Parada militară de 1 Decembrie are loc în Piaţa Constituţiei pentru al doilea an consecutiv, în condiţiile în care la Arcul de Triumf au loc lucrări de consolidare.

PARADĂ MILITARĂ 1 DECEMBRIE. ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI.  Lucrările de consolidare, restaurare şi conservare la Arcul de Triumf au început în martie 2014, iar termenul de finalizare a proiectului era martie 2015.

Etichete: parada militara 1 decembrie, Piata Constitutiei, ziua nationala a romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h