Ziua Naţională a României, marcată prin spectacole şi dans pe Aeroportul OtopeniCompania Națională Aeroporturi București va organiza, de Ziua Națională a României, evenimentul "1 Decembrie în aeroport", care își propune să aducă pasagerilor celui mai mare aeroport din țară o mică parte din tradițiile și valorile autentice ale românilor.

Concert in aeroportul Otopeni, pe 1 Decembrie, la terminalul Plecari
Concert în aeroportul Otopeni, pe 1 Decembrie, la terminalul Plecări
Foto: Mediafax

Potrivit unui comunicat al CNAB, evenimentul se va desfășura începând cu ora 10:20 în terminalul Sosiri al Aeroportului Internațional Henri Coandă, iar pasagerii care au decis să călătorească de Ziua Națională cu avionul vor fi întâmpinați cu spectacole de muzică populară și dans folcloric interpretate de celebrul ansamblu 'Călușarii' din Olt.

'De 1 Decembrie, sărbătoarea românilor începe în aeroport, iar Compania Națională Aeroporturi București face dovada ospitalității naționale și întâmpină în haine de sărbătoare pasagerii Aeroportului Internațional Henri Coandă, români și străini, deopotrivă. Sperăm că vom reuși să surprindem, încă de la intrarea în țară, spiritul românesc, precum și o mică parte din originalele tradiții autohtone', a precizat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

Angajații aeroportului vor întâmpina pasagerii, la intrarea în țară, cu stegulețe și cocarde tricolore.

Etichete: Aeroportul Otopeni, Otopeni, ziua nationala a romaniei

0/5 COMENTARII
Ada
06 dec 03:11
+0
VOTURI
-0
Aiurea. intre 10 si 11 spatiu aerian a fost blocat de parada militara. am stat o ora in avion pe pista la plecari pentru ca nu primeam ok sa decolam, spatiul aerian fiind ocupat de avioanele de la parada. asta nu o ziceti?
Igorrot
02 dec 10:43
+0
VOTURI
-0
Ненастье гряь на земле
Если вы хотите чистоты в офисе используйте мешки для мусора,
дешовые отличного качества мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 19:22
+0
VOTURI
-0
Зима глина на обуви
Заходите в детский сад одеваете бахилы и все чисто,
не дорогие отличного качества бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
LUCRU LA DOMICILIU
28 nov 18:02
+0
VOTURI
-0
Oferta originala lucru acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Eugen
28 nov 15:59
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h