ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Mesajul lui Ponta de 1 Decembrie - Ziua Națională a RomânieiZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Românii au motive să fie încrezători, dar este nevoie de stabilitate şi lideri politici responsabili care să evite greşelile trecutului şi cearta, afirmă premierul Victor Ponta într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, adăugând că toţi sunt români "indiferent de etnie sau credinţă".


ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Mesajul lui Ponta de 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Mesajul lui Ponta de 1 Decembrie - Ziua Națională a României
Foto: www.investigatiimedia.ro

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. "Ziua Naţională a României este, în fiecare an, un moment unic, special, marcat de speranţă, de recunoştinţă şi de solidaritate. În această zi, românii din ţară şi de pretutindeni îşi afirmă identitatea, se mândresc cu ţara lor şi spun întregii lumi că au fost, sunt şi vor fi o naţiune puternică şi demnă. Pe 1 decembrie românii celebrează trecutul şi cinstesc memoria înaintaşilor, se bucură împreună de prezent şi privesc cu încredere spre viitor", spune Victor Ponta, citat de realitatea.net.

CITEȘTE ȘI: PROGRAMUL evenimentelor de ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Defilează artileria grea. FOTO

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Premierul Victor Ponta apreciază că parcurgerea acestui drum reprezintă o garanţie că, la momentul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, se va trăi într-o Românie puternică, un stat de drept consolidat, cu un nivel de trai care să asigure tuturor o viaţă decentă şi cu o societate solidară.

1 DECEMBRIE - ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI 2014."Astăzi, mai mult ca oricând, românii au motive pentru a fi încrezători. România se află pe un drum bun, al creşterii economice şi al refacerii echilibrelor sociale, al modernizării şi eficientizării serviciilor publice, al consolidării instituţionale şi al reafirmării mândriei şi valorilor autentice ale românilor. Este drumul la care au visat toţi cei care s-au jertifit pentru crearea statului naţional unitar român. Parcurgerea sa reprezintă o garanţie că, la momentul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, vom trăi cu toţii într-o Românie Puternică, un stat de drept consolidat, cu oameni apreciaţi pentru munca lor, cu un nivel de trai care să asigure tuturor o viaţă decentă şi cu o societate solidară, în care există şanse egale pentru toţi", apreciză premierul.

Etichete: 1 Decembrie, premier, Victor Ponta, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE