ZIUA NAŢIONALĂ. Mulți români nu ştiu ce sărbătorim pe 1 DECEMBRIE. VIDEOZIUA NAŢIONALĂ. Mulţi români au uitat de propria sărbătoare naţională. Atât de mult înseamnă 1 Decembrie pentru unii încât nu au nicio idee despre semnificaţia acestei zile. "Ziua Armatei sau Sfântul Andrei", asta au răspuns mulţi dintre cei intervievaţi de o echipă Realitatea TV.

ZIUA NATIONALA. Multi romani nu stiu ce sarbatorim pe 1 DECEMBRIE. VIDEO
ZIUA NAŢIONALĂ. Mulți români nu ştiu ce sărbătorim pe 1 DECEMBRIE. VIDEO
Foto: gandul.info

ZIUA NAŢIONALĂ. 1 decembrie semnifică formarea României Mari prin Marea Unire. Într-un cuvânt, „visul milenar al poporului român", însă nu toți românii știu ce sărbătoresc în această zi, arată un material realizat de Realitatea Tv.

Spiritul sărbătorii îi scoate din case pe mulţi. La o ţuică, o bere sau un vin fiert. Cu toţii profită cum ştiu mai bine de un weekend liber prelungit.

ZIUA NAŢIONALĂ. 1 Decembrie este Ziua Naţională a României, adoptată prin lege după înlăturarea regimului comunist.

                  

Din punct de vedere istoric, la 1 Decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia a adoptat o Rezoluţie prin care s-a consfinţit unirea tuturor românilor din Transilvania, Banat şi Ţara Ungurească cu România.

Etichete: 1 Decembrie, români, semnificație, ziua naţională

0/1 COMENTARII
anonim
02 Dec 12:53
+0
VOTURI
-0
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE