ZIUA NAŢIONALĂ. Peste 600 de poliţişti vor asigura ordinea publică în Bucureşti, de 1 Decembrie1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ. Avand in vedere evenimentele organizate in acest week-end in Capitala, Ziua Nationala a Romaniei si aprinderea iluminatului festiv dedicat sarbatorilor de iarna, primarul general, Sorin Oprescu, a convocat vineri, la sediul Municipalitatii, o sedinta operativa pentru buna desfasurare a acestora.

ZIUA NATIONALA. Peste 600 de politisti vor asigura ordinea publica in Bucuresti, de 1 Decembrie
ZIUA NAŢIONALĂ. Peste 600 de poliţişti vor asigura ordinea publică în Bucureşti, de 1 Decembrie
Foto: croitoriu.net

1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ. La comandamentul dedicat evenimentelor organizate în Capitală de Ziua Naţională au fost prezenti reprezentanti ai tuturor institutiilor implicate, Ministerul Apararii Nationale, Jandarmeria Romana, Politia Romana, Politia Rutiera, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, directiile de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, precum si toti factorii responsabili cu organizarea celor doua evenimente.

Astfel, in cadrul sedintei s-a pus accent pe masurile de siguranta necesare organizarii Zilei Nationale a Romaniei. In acest sens, pe 1 Decembrie, peste 600 de politisti de la serviciul Ordine Publica din cadrul Politiei Romane, impreuna cu Jandarmeria Romana, si politistii locali, vor asigura ordinea publica in zona Piata Constitutiei.

Totodata, Politia Rutiera si Politia Locala a Municipiului Bucuresti vor lua masurile necesare pentru desfasurarea traficului rutier in conditii optime si vor pune in aplicare restrictiile de trafic necesare, atat in seara de 29 noiembrie, in Piata Universitatii, cat si pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei .

1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ. Avand in vedere temperaturile negative inregistrate, primarul general a cerut aplicarea tratamentelor preventive (impotriva formarii poleiului), cu precadere pe traseul pe care vor avea loc manifestatii, continuand cu zona rampelor, pantelor, pasajelor si a marilor bulevarde, daca vremea o va impune.

De asemenea, s-a cerut interventia continua a operatorilor pentru asigurarea si mentinerea starii de salubrizare corespunzatoare in zona.

Operatorului care asigura toaletele publice i s-a solicitat amplasarea unui numar suficient de toalete ecologice destinate populatiei dar suplimentarea acestora daca va fi cazul.

Potrivit Ministerului Apararii Nationale, peste 2.700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa luni, 1 Decembrie, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Militarilor romani li se vor adauga si detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii.

1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ. Repetitia generala a paradei a avut loc sambata, 29 noiembrie, in Piata Constitutiei (Bulevardul Libertatii), incepand cu ora 8.00.

Aproape trei milioane de beculeţe de tip LED vor împodobi Capitala cu ocazia sărbatorilor de iarnă, pe un traseu de 24 de kilometri. Pe esplanada cu statui din Piaţa Universitătii a fost montat deja un brad înalt de 16 metri, iar, sâmbătă, primarul general Sorin Oprescu va aprinde luminiţele şi va anunţa deschiderea oficială a Bucharest Christmas Market, printr-un concert organizat "La statui", în Piaţa Universităţii. Mai multe detalii AICI.

BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2014. Târgul oficial de Crăciun al Capitalei, BUCHAREST CHRISTMAS MARKET, organizat de Primăria Generală prin Creart, va fi deschis în perioada 29 noiembrie - 28 decembrie 2014, în Piața Universității şi în Parcul Cişmigiu. Vezi AICI PROGRAMUL COMPLET al spectacolelor şi concertelor din Bucharest Christmas Market.

Etichete: 1 Decembrie, bucharest christmas market, bucharest christmas market 2014, concerte bucharest christmas market, program bucharest christmas market, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE