Ziua Porţilor Deschise, la ISU Bucureşti-Ilfov, de Ziua Informării PreventiveMâine, timp de nouă ore, la ISU Bucureşti-Ilfov, va fi serbată Ziua Informării Preventive. Cu această ocazie, cei mici, dar şi părinţii lor, pot descoperi activitatea desfăşurată de pompieri.

Ziua Portilor Deschise, la ISU Bucuresti-Ilfov, de Ziua Informarii Preventive
Ziua Porţilor Deschise, la ISU Bucureşti-Ilfov, de Ziua Informării Preventive
Foto: daniblog.ro

Ziua Informării Preventive, eveniment informativ-educativ destinat conştientizării cetăţenilor cu privire la riscurile la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare pe timpul producerii unor situaţii de urgenţă, va fi serbată marţi, la ISU Bucureşti-Ilfov.

Cu acest prilej, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii" Bucureşti – Ilfov îşi deschide porţile celor dornici să se familiarizeze cu activitatea desfăşurată de pompieri.

Pe parcursul acestei zile, între orele 09:00 – 18:00, copiii şi părinţii pot participa la desfăşurarea unor activităţi practice, în toate subunităţile operative din București și Ilfov.

"Vor fi organizate ateliere de lucru care, pe lângă caracterul de informare cu privire la misiunile şi activităţile desfăşurate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii" Bucureşti – Ilfov, au şi rolul de pregătire preventivă în cazul producerii unor situaţii de urgenţă. Se vor executa demonstrativ tehnici de stingere a incendiilor, tehnici de descarcerare în cazul accidentelor rutiere, iar paramedicii îi vor învăța pe copii să acorde primul ajutor", anunţă ISU Bucureşti-Ilfov, într-un comunicat remis B365.ro.

Etichete: ISU Bucureşti, porți deschise

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE