ZIUA PORŢILOR DESCHISE la METROUL din Drumul Taberei. Bucureştenii pot vedea stadiul lucrărilorBucureştenii pot vedea, duminică, felul în care arată staţiile de metrou dar şi spaţiile tehnice care nu vor fi accesibile publicului de pe Magistrala 5, care ar urma să lege cartierul Drumul Taberei de centrul Capitalei.

Magistrala 5 de metrou
Magistrala 5 de metrou

Aveţi ocazia să vedeţi câteva dintre staţii. Procentul este între 90 şi 100% de finalizare. Speram să vă placă. E interesant sa vedeţi cum arată o staţie aflată în lucru", a spus Marin Aldea, directorul general al Metrorex la începerea turului.

În subteran, lucrările sunt gata în proporţie de 80 la sută. Şinele pe care va circula metroul nu sunt montate şi nici cablurile de înaltă tensiune.

Bucureştenii pot vizita, până duminică la ora 15.00 viitoarele staţii de metrou Orizont, Favorit şi Drumul Taberei 34, care vor face parte din Magistrala 5, pe secţiunea Râul Doamnei - Eroilor. Vizitatorii pot vedea şi tunelul de legătură între staţiile Favorit şi Drumul Taberei 34, cu intrarea/ieşirea prin staţia Favorit, într-o "excursie" de 45 de minute.

La eveniment va participa şi ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, de la ora 12.00, care-şi va începe vizita cu turul staţiei Orizont. Proiectul Magistrala 5 de metrou - Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Operă) inclusiv Valea Ialomiţei va avea o lungime totală de 7 kilometri, un număr de 10 staţii şi un depou. Valoarea totală a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.

 

Etichete: magistrala 5, metrou, metrou bucuresti, metrou drumul taberei, stadiul lucrărilor, ziua portilor deschise la metrou

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
27 nov 13:30
+0
VOTURI
-0
Daca faceam metroul cu muncitori chinezi,acum era gata de mult.Mergeam cu metroul,deja.Il facem cu muncitori romani,mai avem de asteptat un an.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE