Ziua Porților Deschise la pompieri: Sute de persoane au vizitat subunităţile de intervenţieCâteva sute de persoane au vizitat, duminică, subunităţile de intervenţie ale pompierilor din Bucureşti şi Ilfov, unde au putut vedea tehnica din dotare şi au asistat la exerciţii ale personalului de intervenţie.

Pompieri
Pompieri

"Cei mai mulţi au fost însoţiţi de copii, care sunt cei mai pasionaţi de echipamentele noastre. Cele 22 de subunităţi ale noastre, din Bucureşti şi judeţul Ilfov, mai pot fi vizitate până la ora 20,00. Cei interesaţi pot vedea tehnică de intervenţii şi exerciţii ale colegilor noştri", a declarat, duminică, pentru AGERPRES, reprezentantul biroului de presă al ISU Bucureşti-Ilfov, Bogdan Toma.

El a precizat că pe 18 august se împlinesc 175 de la prima atestare documentară a pompierilor din Bucureşti.

Cu ocazia acestei aniversări, în Parcul Carol a fost organizat un eveniment, sâmbătă şi duminică, unde s-au desfăşurat o serie de activităţi specifice pompierilor.

Pe lângă autospecialele de pompieri, au fost organizate şi ateliere de prezentare şi lucru, în timp ce copiii au fost urcaţi la înălţime în nacela autoscărilor.

De asemenea, în parc a mai fost prezentă şi Caravana SMURD, ocazie cu care s-au desfăşurat şi prezentat tipuri de comportament în situaţii de urgenţă, dar şi exerciţii demonstrative privind modul de acordare a primului ajutor medical calificat

Etichete: isu, ISU Bucureşti, ziua porţilor deschise

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 aug 18:04
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE