Ziua Porților Deschise la Stația de Metrou Laminorul. Ministrul Sorin Bușe a participat la evenimentMinistrul Transporturilor, Sorin Bușe, a participat duminică la "Ziua Porților Deschise la Stația de Metrou Laminorului', eveniment organizat de METROREX, cu sprijinul Ministerului Transporturilor, între orele 10:00 și 14:00.

Ziua Portilor Deschise la statia de metrou Laminorului
Ziua Porţilor Deschise la staţia de metrou Laminorului

Stațiile Laminorului și Străulești sunt elemente componente ale Secțiunii Parc Bazilescu — Străulești, secțiune ce face parte din Magistrala 4 de metrou, inclusă în investiția "Racorduri la Rețeaua de Metrou. Tronsonul I Sălăjan — Linia de Centura și Tronsonul II Gara de Nord — Basarab — Laromet' , aprobată prin H.G. 598/08.06.2011.

Amplasată în cartierul bucureștean Străulești, stația Laminorului se afla la intersecția străzii cu același nume și bulevardul Bucureștii Noi, într-o zonă cu un potențial ridicat de dezvoltare.

Stația este prevăzută cu patru căi de acces dotate cu scări fixe și escalatoare.

În vederea accesibilizării stației pentru persoanele cu dizabilități, la două dintre cele patru căi de acces sunt prevăzute, la fiecare capăt al stației, lifturi interioare și exterioare cu închidere perimetrală din sticlă transparentă, duplex. De asemenea, întregul traseu pietonal este prevăzut cu benzi de orientare a persoanelor cu dizabilități de vedere.

Finisajele stației Laminorului au fost alese în funcție de cerințele privind securitatea la incendiu, corespunzând normativelor în vigoare.

În spațiile publice ale stației, pardoselile au fost realizate din piatră naturală (granit), iar pereții au fost finisați cu tablă emailată vitrifiată, în culori pastelate (lila, verde, alb).

Etichete: laminorului, Statia Laminorului, ziua porţilor deschise, ziua portilor deschise la metrou

0/1 COMENTARII
Vlad
03 Oct 11:13
+0
VOTURI
-0
Arata foarte frumos in poza asta... totusi ma intreb, cat de alunecoasa e podeaua aia daca se reflecta asa lumina? :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE