Ziua Porţilor Deschise la staţia de metrou LaminoruluiMetrorex organizează "Ziua Porților Deschise la staţia de metrou Laminorului", duminică, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Ziua Portilor Deschise la statia de metrou Laminorului
Ziua Porţilor Deschise la staţia de metrou Laminorului

Stațiile Laminorului și Străulești sunt elemente componente ale Secțiunii Parc Bazilescu – Străulești, secțiune ce face parte din Magistrala 4 de metrou inclusă în investiția „Racorduri la Rețeaua de Metrou. Tronsonul I Sălăjan – Linia de Centură și Tronsonul II Gara de Nord – Basarab – Laromet" , aprobată prin H.G. 598/08.06.2011.

Amplasată în cartierul bucureștean Străulești, staţia Laminorului se află la intersecţia străzii cu același nume şi bulevardul Bucureştii Noi.

Stația este prevăzută cu patru accesuri dotate cu scări fixe și escalatoare.

VEZI ŞI Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti vor fi GATA până la sfârşitul anului

În vederea accesibilizării stației pentru persoanele cu dizabilități, la două dintre cele patru accesuri sunt prevăzute, la fiecare capăt al stației, lifturi interioare şi exterioare cu închidere perimetrală din sticlă transparentă, duplex. De asemenea, întregul traseu pietonal este prevăzut cu benzi de orientare a persoanelor cu dizabilități de vedere.

În spaţiile publice ale stației, pardoselile au fost realizate din piatră naturală (granit), iar pereţii au fost finisaţi cu tablă emailată vitrifiată, în culori pastelate (lila, verde, alb).

Etichete: magistrala 4, magistrala 4 metrou, staţia de metrou Laminorului, Statia Laminorului

0/1 COMENTARII
MARCO
30 Sep 13:45
+0
VOTURI
-0
SUB PIATA MATACHE SA SE FACA O NOUA STATIE DE METROU PE MAGISTRALA SPRE GARA PROGRESUL.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE