Zodiac Chinezesc 2014: Anul Calului de Lemn, în Horoscopul chinezesc



Zodiac Chinezesc 2014: Anul Calului de Lemn în Horoscopul chinezesc. Conform zodiacului chinezesc, anul 2014 corespunde Anului Calului de Lemn.

Horoscop chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn in zodiacul chinezesc
Horoscop chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn în zodiacul chinezesc

Zodiac Chinezesc 2014: Anul Calului de Lemn în Horoscopul chinezesc


Anul Calului este un an incantator pentru toti.Viata va fi agitata si presarata cu aventuri. Oamenii vor descoperi ca sunt nesabuiti, romantici si imprudenti. Un an in care au loc multe promovari.

Este timpul cand deciziile si proieanul calului ctele sunt finalizate rapid si cu maxima eficienta. Cuvantul de ordine va fi ACTIUNEA! Totul merge ca pe roate si trebuie sa fiti atenti sa nu va fortati prea tare. Va fi un an binecuvantat, insa obositor. Bucurandu-te si fiind frust in acelasi timp, linistea acestui an va fi platita cu rezervele de energie, de aici si o usoare epuizare. Este un moment bun pentru a face toate ciudateniile la care ai putut visa vreodata. Asculta-ti inima! Vantul se poate schimba continuu, insa odata ce ti-ai ales drumul, urmeaza-ti intuitia. Planificarea, taraganarea si amanarea nu mai trebuie sa existe in vocabularul vostru. Influenta impulsiva a calului coroborata cu increderea de sine vor dicta actiunile si sentimentele in intregime. Tonifiant si regenerativ, neastamparatul Cal va accelera pulsul si va aduce tensiune si stres in viata tuturor. Tempoul Calului este rapid, dispozitia sa este sangvinica, insa inconstanta. Este un an excelent pentru improvizatii si inventii. Fiti cutezatori, indrazneti, socanti, chiar!
Iata cum arata Anul Calului de Lemn pentru fiecare zodie in parte.

Anul Calului pentru Sobolan
Se prevede un an dificil. Trebuie sa fii foarte conservator in evaluari sau in angajarea afacerilor pentru ca acest an te forteaza sa te bucuri mai mult si sa-ti cheltui banii, sau sa te angajezi in procese juridice. Vei fi obligat sa faci datorii si nu iti vei putea recupera banii creditati altora. Afacerile sentimentale nu se vor termina cu bine in acest an.

Anul Calului pentru Bou
Un an zbuciumat si pentru Bou. Vei fi coplesit de afaceri financiare sau de o iubire nefericita si poti suferi un regres in buget sau poti fi implicat in accidente. O stare de suferinta grea poate genera intarzieri neasteptate si te va face incapabil sa onorezi niste angajamente. Cei mai negri nori vor aparea in toamna.

Anul Calului pentru Tigru
Un an foarte fericit si foarte bun. Lucrurile se vor desfaura calm si se prevad promovari si evidentieri. Va fi un an in care Tigrul va face usor rost de bani si chiar va fi capabil sa economiseasca sau sa obtina venituri suplimentare. Vor fi multe serbari si celebrari acasa si vesti foarte bune.

Anul Calului pentru Iepure
Un an bun pentru Iepure, norocul venind din partea unor oameni foarte binevoitori, care vor fi fericiti sa uzeze de influenta lor pentru beneficiul sau. Nu vei fi necajit de scandaluri sau imbolnaviri si de aceea vei fi in stare sa-ti recuperezi pierderile avute. Vei avea mult de calatorit sau vei petrece mult timp in distractii si chefuri.

Anul Calului pentru Dragon
Un an amestecat plin de incertitudini si suprize. Unele vesti te pot supara sau iti pot schimba viata temporar, desi problemele tind sa se rezolve in timp singure. Asta daca nu te incapatanezi sau devii agresiv. Nu va fi usor, mai ales ca vei fi coplesit de griji reale.

Anul Calului pentru Sarpe
Un an energic pentru Sarpe. Trebuie sa-ti infranezi emotiile si sa nu te pripesti daca vrei ca toate dorintele sa ti se implineasa. Probleme nerezolvate si necazuri iti pot afecta sanatatea. Cu toate acesta, va fi un an excelent, pentru ca norii negri vor fi trecatori.

Anul Calului pentru Cal
Un an bun si prosper pentru Cal. Promovari si evidentieri merituoase iti vor aduce satisfactie si fericire. Planurile sunt indeplinite fara mari eforturi si vei fi norocos in tot ce vei intreprinde. Esti predispus la imbolnaviri contagioase, nu este recomandat sa vizitezi oameni bolnavi si sa te expui inutil. Nu trebuie sa rupi prietenii sau asociatii in acest an.

Anul Calului pentru Oaie
Un an linistit si calm. Nu vei avea mari probleme acasa sau in activitate. Vei putea sa controlezi scena din culise si sa depasesti toate obstacolele din calea ta. Se prevede o usoara imbolnavire sau infectie, dar in general se va prospera in acest an. Unele probleme care te-au necajit in trecut se vor preschimba intr-o binecuvantare mascata.

Anul Calului pentru Maimuta
Un an excelent pentru Maimuta, desi va face fata necazurilor si frustrarilor. Dificultatile tale se vor stinge incet, asta daca nu iti scufunzi singur barca si nu mai renunti la pretentii. Un an in care va trebui sa te aliezi cu oponentii atunci cand e clar ca nu-i vei putea invinge. Pentru a reusi trebuie sa fii conservator si un fin observator.

Anul Calului pentru Cocos
Un an plin de incercari in care trebuie sa astepti prea mult si prea multe din cauza obstacolelor din drumul tau. Un an bun pentru a face politica sau a te folosi de diplomatie pentru ca vei avea de facut multe copromisuri cu dusmanii. In activitatea ta sunt probabile unele momente nefericite sau unele certuri. Se prevad vesti bune in familie.

Anul Calului pentru Caine
Un an de expansiune si progres, dat fiind ca se prevad promovari si castiguri financiare reale si te vei gasi in varful puterii si al norocului. Unele vesti rele acasa, sau pierderea unor lucruri mici, apropiate, vor intuneca putin orizontul tau. Cu toate acestea, vei calatori mult si vei petrece mult. Un an in care va trebui sa-ti folosesti foarte mult intelectul.

Anul Calului pentru Mistret
Un an foarte bun daca vei evita speculatiile riscante si nu vei incredinta altuia banii tai. Beneficiile, care alta data ti se refuzau, vor veni acum din toate directiile, iar problemele dificile din trecut se vor transforma intr-o binecuvantare reala. Un an prosper si bogat pentru familie si cariera.

Etichete: 2014, anul calului de lemn, zodiac chinezesc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE