Zuckerberg anunţă că Facebook lucrează la o soluţie pentru a elimina invitaţiile la jocuriFondatorul Facebook a anunţat că lucrează la rezolvarea unei probleme care irită mulţi oameni: invitaţiile-spam primite la jocuri de tipul Candy Crush.

Zuckerberg anunta ca Facebook lucreaza la o solutie pentru a elimina invitatiile la jocuri
Zuckerberg anunţă că Facebook lucrează la o soluţie pentru a elimina invitaţiile la jocuri
Foto: www.techtiptricks.com

Mark Zuckerberg spune ca se lucreaza la o solutie pentru ca cei care au cont pe Facebook sa nu mai primeasca invitatii la Candy Crush si alte jocuri, scrie BBC, conform Hotnews.ro. 

La o sesiune de Q&A in India, la Delhi, fondatorul Facebook a fost intrebat din sala cum poate un utilizator sa nu mai primeasca invitatii la diverse jocuri. Zuckerberg spune ca aceasta chestiune a fost discutata tot mai des si a explicat sa se lucreaza la o solutie.

El a spus ca i s-a comunicat faptul ca exista o serie de setari putin invechite ce permit inca trimiterea de invitatii la Candy Crush chiar si catre cei care au primit altele si in trecut, dar mai ales celor care nu au jucat niciodata pe Facebook si nu ar avea de ce sa tot primeasca altfel de spam.

Zuckerberg spune ca pana acum acest lucru nu reprezinta o prioritate si de aceea nu s-a schimbat nimic. Insa acum foarte multa lume cere o modificare, astfel ca se va face.

Etichete: candy crush, facebook, invitatii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE